Preventief Medisch Onderzoek voor de man

Met een volle agenda en een veeleisende carrière heeft u wellicht geen tijd om regelmatig medische onderzoeken te laten uitvoeren. Daarom kunt u bij EHM in slechts een dagdeel uw complete gezondheid laten controleren. Dit gebeurt middels het Preventief Medisch Onderzoek, ofwel PMO. Speciaal voor mannen kan het PMO worden uitgebreid met voor de man relevante onderzoeken. Het is bijvoorbeeld verstandig om regelmatig uw prostaat te laten controleren, ook als u geen klachten heeft. Daarnaast wordt er gekeken naar de urineblaas en is er tijd en ruimte voor al uw gezondheidsgerelateerde vragen.

Aanvullende onderzoeken voor mannen

In aanvulling op de onderzoeken van het Preventief Medisch Onderzoek voert EHM de volgende extra onderzoeken uit voor mannen:

  • Uroflowmeting
  • Blaasresidumeting
  • Echo van de prostaat

Kortom, PMO Man

Met het Preventief Medisch Onderzoek voor de man (PMO Man) krijgt u in enkele uren een volledig beeld van uw integrale gezondheid. Bovendien voorzien de specialisten u van een persoonlijk advies, waaronder eventuele opties voor een vervolgtraject. Indien wenselijk wordt u doorverwezen: curatief of preventief, in Nederland of in het buitenland.