Preventief Medisch Onderzoek voor de vrouw

Wanneer u een veeleisende baan heeft, kan het inplannen van medische onderzoeken een uitdaging zijn. EHM biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren uw gehele gezondheid in kaart te brengen. Dit gebeurt middels het Preventief Medisch Onderzoek, ofwel PMO. Speciaal voor vrouwen kan het PMO worden uitgebreid met voor de vrouw relevante onderzoeken, bijvoorbeeld een extra onderzoek naar baarmoederhalskanker (uitstrijkje). Deze onderzoeken worden vooraf besproken en zullen uitgevoerd worden voor zover nodig en binnen de bestaande regelgeving op dit terrein. Kortom: aandacht voor uw complete gezondheidssituatie.

Aanvullende onderzoeken voor vrouwen

In aanvulling op de onderzoeken van het Preventief Medisch Onderzoek voert EHM op verzoek de volgende extra onderzoeken uit voor vrouwen:

  • Vaginale echo om de baarmoeder en eierstokken te beoordelen.
  • Vaginaal bacterieel onderzoek naar infecties.
  • Uitstrijkje en onderzoek naar het Humaan Papillomavirus (HPV).
  • Echo van de mammae.

Overgangsklachten

Last van overgangsklachten? Ook dan staat EHM voor u klaar. U kunt worden doorverwezen, maar ook onze gynaecoloog en onze leefstijlcoaches gaan graag met u in gesprek en geven u gericht advies.

Kortom, PMO Vrouw

Met het Preventief Medisch Onderzoek voor de vrouw (PMO Vrouw) krijgt u in slechts vier uur een volledig beeld van uw fysieke en mentale gezondheid mét een persoonlijk advies en opties voor eventuele nazorg. Indien nodig of wenselijk wordt u doorverwezen: curatief of preventief, in binnen- en buitenland.