Executive Health Management: hoogwaardige medische zorg en onderzoek voor topprofessionals

Executive Health Management beschikt over een centrum waar Medisch Onderzoek wordt verricht ten behoeve van professionals en executives.

Executive Health Management, ofwel EHM, staat sinds 2000 aan de top van de medische onderzoeksmarkt. EHM verzorgt preventief medisch onderzoek voor het topmanagement en executives van gerenommeerde professionele organisaties uit binnen- en buitenland. EHM benadert gezondheid als geheel: fysieke, mentale en sociale aspecten worden meegenomen om een accuraat beeld van de medische situatie te scheppen. Efficiënt, nauwkeurig, volgens de laatste onderzoeksmethoden, en bovenal discreet.

De aanpak van EHM

EHM staat voor een integrale aanpak en onderzoekt fysieke, mentale en sociale aspecten van uw gezondheid. Het zogeheten Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is daarbij het startpunt en geeft u inzicht in uw gezondheid. De specialisten van EHM geven u advies op maat en verwijzen u indien nodig naar de beste specialisten in binnen- en buitenland: curatief of preventief. Waarborging van uw privacy staat bij EHM voorop.

Absolute discretie

Naast medische expertise en kwalitatief hoogwaardige apparatuur, staan privacy en vertrouwen bij Executive Health Management centraal. Uw onderzoeken vinden plaats in uw eigen privékamer waar de medische professionals u opeenvolgend bezoeken of komen ophalen. Daar waar voor een onderzoek specifieke apparatuur nodig is, wordt u persoonlijk begeleid naar de juiste onderzoeksruimte. Zo komt u uitsluitend in contact met de specialisten van EHM. EHM biedt absolute discretie. Dat is overigens ook de reden waarom wij nooit bedrijfsnamen noemen.

Persoonlijke gegevensbescherming: NEN 7510 en ISO 27001

Uw persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij Executive Health Management. EHM beschikt over de certificeringen NEN 7510 en ISO 27001. Het ISO 27001 certificaat geeft aan dat er aan internationale eisen wordt voldaan op het gebied van informatiebeveiliging. De NEN 7510 is een aanvulling op dit certificaat, specifiek gericht op de zorgsector. Een kopie van de certificaten kun je bij ons opvragen.

 

Samenwerking KLM Health Services

Executive Health Management is onderdeel van KLM Health Services: een zelfstandige dochter van KLM NV. KLM Health Services is gespecialiseerd in gezondheid op het werk en onderweg. Samen bieden KLM Health Services en EHM een zeer hoogwaardig zorg- en onderzoeksaanbod, volledig afgestemd op de risicofactoren per doelgroep.

Executives kunnen terecht bij Executive Health Management, waar extra aandacht is voor factoren als hoge werkdruk, grote verantwoordelijkheden en discretie. Uw medewerkers worden op hun beurt ondersteund door KLM Health Services waar oog is voor de balans tussen werk en privé en de fysieke geschiktheid voor het werk. Daarbij kunt u denken aan medische ondersteuning, health check-ups en lifestyle-programma’s. De artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches van KLM Health Services voeren deze werkzaamheden al meer dan een kwart eeuw uit voor overheden, multinationals en offshore-bedrijven. Het doel? Elke dag opnieuw het beste uit de medewerker halen! Op het werk, onderweg én thuis!