Over Executive Health Management

Executive Health Management beschikt over een centrum waar Medisch Onderzoek wordt verricht ten behoeve van professionals en executives.

Executive Health Management (EHM) in Hoofddorp opereert sinds 2000 in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Wij onderzoeken op periodieke basis CEO’s en topmanagement van multinationals en gerenommeerde professionele organisaties met een Executive Health Program. Het EHM-team bestaat uit medisch specialisten zoals radiologen, cardiologen, neurologen, internisten, psychologen en gynaecologen. EHM beschikt over kwalitatieve medische apparatuur waarmee wij binnen een serene ambiance zeer uitgebreid medisch onderzoek verzorgen. Ook besteden wij veel aandacht aan het mentale aspect van het topmanagement en staan privacy en vertrouwen hoog in het vaandel.

KLM Health Services

KLM Health Services is een zelfstandige dochter van KLM NV en heeft ruime ervaring binnen de driehoek werken, reizen en gezondheid. KLM Health Services kenmerkt zich voor de zakelijke markt door een integraal advies. Wij laten management voortdurend optimaal presteren door inzicht, advies en door het bieden van ondersteuning die naadloos bij het individu aansluit. Om dit te bereiken is meer nodig dan een preventief medisch onderzoek. Dit is een continu proces waarin wij 24/7, wereldwijd klaar staan met advies en ondersteuning. Een divers aanbod aan doorverwijzingsmogelijkheden, gericht op preventie en het kunnen blijven excelleren, maar ook een uitgebreid wereldwijd netwerk aan specialisten, mocht behandeling noodzakelijk zijn. EHM en KLM Health Services zijn complementair aan elkaar en maken het mogelijk om een inhoudelijk kwalitatief en zeer hoogwaardig grensoverschrijdend programma aan te bieden.

Het besluit om de krachten van beide organisatie te bundelen was dan ook een logische stap. In 2017 heeft KLM Health Services een belang genomen in EHM en het bedrijf zal gefaseerd door KLM Health Services worden overgenomen tot een volledig eigenaarschap in 2020. Op deze manier kunnen we u op gezondheidsgebied in de breedste zin van het woord optimaal ontzorgen.

Certificaten

Executive Health Management is gecertificeerd volgens normen ISO 27001 en NEN 7510. Een kopie van de certificaten kun je bij ons opvragen.