Werken bij Executive Health Management

Wij onderzoeken met een klein, gespecialiseerd team op periodieke basis CEO’s en hoger management van multinationals en gerenommeerde professionele organisaties met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Ons team bestaat uit medisch specialisten zoals radiologen, cardiologen, neurologen, internisten, psychologen en gynaecologen. Wij beschikken over medische apparatuur waarmee wij binnen een serene ambiance zeer uitgebreid medisch onderzoek verzorgen. Ook besteden wij veel aandacht aan het mentale aspect van het topmanagement en staan privacy en vertrouwen hoog in het vaandel.

Onze klanten bevinden zich in het topsegment van het bedrijfsleven en hebben een grote verantwoordelijkheid in het goed functioneren van hun organisatie. Om deze verantwoordelijkheid te dragen moeten ze op de top van hun kunnen presteren. Wij helpen onze klanten in hun kracht te staan. Wil jij hieraan bijdragen? Bekijk onze vacatures.

Vacatures

De functie

Wij zijn op zoek naar een senior paramedicus die zich graag inzet voor de ontwikkeling van het team en ons centrum. Je werkt in een klein professioneel medisch team. Je zet je actief in voor een uniforme werkwijze, draagt verbetervoorstellen aan en verzorgt de implementatie hiervan. Op piekmomenten ondersteun je bij de uitvoering van paramedische handelingen. Je vindt cliëntcontact echt leuk en weet van nature dat de klant centraal staat. Je zorgt ervoor dat het proces optimaal wordt ingericht en doet continu de check of dit in de praktijk goed loopt. Hierbij houdt je rekening met een goede afstemming van werkwijzen, prioriteiten en communicatie binnen het team. Je signaleert knelpunten en stimuleert collega’s in hun dagelijks werk. Als zij vragen hebben kunnen ze bij jou terecht. Je houdt overzicht en werkt mee aan de status van de medische dossiers, actueel houden van het kwaliteitshandboek, toezicht houden op het naleven van de AVG-richtlijnen en draagt bij aan vernieuwing, onder andere op het gebied van digitalisering. Je onderhoudt contact met leveranciers, verzorgt doorverwijzingen en bent in staat een stevig doorverwijzingsnetwerk op te bouwen en te onderhouden. De (mede)organisatie van het teamoverleg is bij jou in goede handen. Je hebt de back-up rol voor paramedische handelingen, waaronder bloedafname, venapuncties, longfunctietest, audiometrie, orthorator, oogboldruk meten, ECG’s en fietstest. Tot slot ben je wanneer nodig back-up voor de Guest Relation Host met taken als het ontvangen van de cliënten en het coördineren van het dagprogramma. Hierbij verzorg je het ontbijt en/of lunch voor de cliënt en verzorgt de cliëntkamer.

Wie ben jij

 • Je hebt HBO werk- en denk niveau, een afgeronde opleiding zoals HBO-V of doktersassistent
 • Je beschikt over natuurlijk coachend collegaschap en neemt makkelijk en weloverwogen besluiten. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht, weet je medewerkers te motiveren en is plannen en organiseren jouw tweede natuur.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in paramedische werkzaamheden: je kunt bloedprikken (venapunctie), zelfstandig een ECG lezen en een fietstest afnemen
 • Je beschikt over goede computervaardigheden (Windows 7 en Office 2010)
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Bij Executive Health Management vind je vakinhoudelijk sterke en enthousiaste collega’s in een uitdagende omgeving. Het salaris is afhankelijk van ervaring, het minimum ligt bij €2.327,- en het maximum bij €3.512,-.

Ben jij onze nieuwe Senior Paramedicus?

Word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als senior paramedicus aan de slag gaan? Stuur dan je motivatie en CV naar Anne Campagne, recruitment.health@klm.com. Voor meer informatie neem je contact op met Anne Campagne, KLM Health Services/Executive Health Management, telefoonnummer 020 648 16 69.

De functie

Je bent onderdeel van een klein professioneel (para-)medisch team. Als specialist verzorg je het lichamelijk onderzoek en het eindgesprek. Hiernaast heb je de dagelijkse eindverantwoordelijkheid over de adviezen aan onze cliënten. Wij zijn op zoek naar een Medisch Specialist die bij voorkeur op korte termijn beschikbaar is voor 6 tot 16 uur per week. Werkdagen worden nader overeengekomen, waarbij er gewerkt wordt op ZZP basis.

Profiel

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Medisch specialist (o.a. Cardioloog, Internist, Reumatoloog, Longarts, MDL arts, Bedrijfsarts).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Empathisch vermogen.
 • Heldere analyse- en adviesvaardigheden.
 • Affiniteit met preventie en actieve gezondheidsbevordering.
 • Je bent deskundig, enthousiast, communicatief vaardig, klantvriendelijk, collegiaal, zelfstandig, flexibel en werkt graag samen in teamverband.

Wat bieden wij?

De vergoeding is afhankelijk van het aantal medische onderzoeken per dag.

Ben jij onze nieuwe Medisch Specialist?

Heb je affiniteit met de relatie werken en gezondheid? Spreekt dit thema je in het bijzonder aan binnen het topsegment van het bedrijfsleven? Stuur dan je  reactie en CV naar Anne Campagne, recruitment.health@klm.com. Neem voor meer informatie contact op met 020 648 16 69.