Doorverwijzing kwalitatieve gezondheidszorg

Doorverwijzing in Nederland

Mocht verwijzing naar een specialist nodig zijn dan kunnen wij hierin uitstekend faciliteren. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland beschikken wij over een omvangrijk netwerk bestaande uit partners en specialisten.

Doorverwijzen in het buitenland

De kans is groot dat u met regelmaat reist voor uw werk. Als frequent flyer treft u maatregelen om in goede gezondheid in het buitenland te verblijven. Toch kunt u onverhoopt ziek worden. In zulke gevallen is het fijn als gedegen medisch advies voorhanden is. De gezondheidszorg is immers niet in elk land hetzelfde. Misschien verstaat u de lokale arts niet, of u heeft twijfels bij de voorgeschreven geneesmiddelen. En is het verstandig om met bepaalde klachten te vliegen? Met dit soort vragen kunt u ook bij ons terecht.

Door onze samenwerking met KLM Health Services kunnen wij u een wereldwijde dekking bieden. De artsen zijn gespecialiseerd in reizen en gezondheid en geven u direct advies. Gedegen, helder en in uw eigen taal. Ongeacht op welke manier u reist, of met welke maatschappij. En als het nodig is, wordt u doorverwezen naar een dokter uit ons artsennetwerk (AIR FRANCE – KLM) of een lokale gezondheidsinstelling. Zo is hoogwaardige medische ondersteuning altijd nabij.