Diensten van EHM

“Zorg op maat voor executives, met een persoonlijk programma om fit en gezond te blijven”

Wat kan Executive Health Management voor u betekenen?

Als executive kunt u terecht bij EHM voor integraal medisch onderzoek op periodieke basis en voor hoogwaardige aanvullende zorg. Het zorg- en onderzoeksaanbod van EHM is afgestemd op de werkdruk die gepaard gaan met uw topfunctie, en eventuele risicofactoren gekoppeld aan uw leeftijd of geslacht. Waarborging van uw privacy staat bij EHM voorop.

Welke diensten biedt EHM aan?

Uw tijd is kostbaar, daarom krijgt u bij EHM binnen enkele uren een volledig beeld van uw gezondheid. EHM staat voor een integrale aanpak en onderzoekt fysieke, mentale en sociale aspecten van uw gezondheid. Het zogeheten Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is daarbij het startpunt en geeft u inzicht in uw fysieke en mentale gezondheid. Op basis van de uitkomst van het PMO krijgt u advies om in goede gezondheid te blijven functioneren. Indien nodig wordt u snel doorverwezen naar de beste specialisten in binnen- en buitenland: curatief of preventief. Ook kan er samen met u een persoonlijk programma worden opgesteld om in topconditie te blijven.

Privéruimte

EHM garandeert absolute discretie. De artsen en specialisten komen naar u toe in het comfort van een privékamer met passende lectuur en catering. Er is geen centrale wachtruimte en alle onderzoeken sluiten nauw op elkaar aan waardoor u niet onnodig hoeft te wachten.

Direct meer weten?

Neem contact op

Preventief Medisch Onderzoek

Met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) krijgt u een concreet totaalbeeld van uw gezondheid met een persoonlijk advies. Lees meer over PMO

Preventief Medisch Onderzoek voor de vrouw

Een uitgebreide versie van het Preventief Medisch Onderzoek, speciaal voor de vrouw (PMOV). Lees meer over PMOV

Preventief Medisch Onderzoek voor de man

Een uitgebreide versie van het Preventief Medisch Onderzoek, speciaal voor de man (PMOM). Lees meer over PMOM

Ondersteuning voor uw team

Heeft u behoefte aan een integraal gezondheidsbeleid voor uw hele team? Lees meer over EHM’s moederorganisatie KLM Health Services.

Discretie en certificering

EHM gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy. Dit is dan ook de reden dat er in onze communicatie geen bedrijfsnamen worden genoemd. EHM voldoet aan alle wet- en regelgeving omtrent de omgang met persoonsgegevens.